YSL medium black loulou bag

Over Lauragraphs als content creator en Belgische fotografe

Over Lauragraphs als content creator en Belgische fotografe. Laura Wijnant is mijn naam. Met mijn ervaring als social media content creator op Instagram, TikTok, Facebook en YouTube weet ik exact wat bedrijven en andere content creators willen zien op hun platformen.

Met al een mooi aantal samenwerkingen achter de rug heb ik steeds meer zin gekregen om online te groeien en een inspiratiebron te zijn voor anderen. In juni 2018 shootte ik voor het eerst in Brussel met een vriendin foto’s voor haar Instagrampagina. Toen ze mij het concept van Instagram uitlegde, voelde ik mij meteen aangetrokken. Die avond bewerkte ik alle gemaakte foto’s van mezelf en postte ik mijn eerste Instagramfoto. Een uit de hand gelopen hobby waarvan ik kan meedelen dat het mijn leven compleet in een positieve zin veranderde. De eerste 3 jaar werkte ik er hard aan zonder er iets voor terug te krijgen. Ik geloofde erin dat het vroeg of laat ging mijn harde werk zou terugbetalen.

Naast mijn portfolio als fotografe deel ik met plezier mijn nieuwe spullen en mijn favoriete outfits. Dit als uitbreiding van mijn andere sociale media accounts. Zoals te zien is, heb ik een grote liefde voor designer items. Ik vind het zalig hoe een simpele en betaalbare look helemaal on point kan komen met één designerstuk dat voor de rest van je leven in jouw dressing te zien zal zijn.

Zelf ben ik een echte city girl. Ik hou ervan om mijn eigen content in de stad te shooten. Elke hoek is Instagramwaardig!

In 2019 behaalde ik mijn bachelor in de richting media & entertainment business. Deze studie sluit perfect aan bij de persoon wie ik nu ben. Van kleins af aan boeide camera’s en fotografie mij enorm. In mijn tienerjaren kocht ik mijn eerste spiegelreflex Canon 1100D. Na mijn middelbare opleiding studeerde ik ‘fotografie’ in Gent in Syntra. 

Heb jij interesse om samen een shoot in te plannen? Boek dan jouw sessie hier!

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *